MENÜ
Asszonyok Szövetsége a Békés Együttélésért

Mindenki szem a láncban
 

Könyvajánló:

 

Ismerkedjenek meg a Cigány Tudományos és Művészeti Társaság kiadványaival

 


 
Jelentés a jövőnek: Nyílt levél a Keresztény/Keresztyény Roma Szakkollégium megnyitójára: http://www.kethanodrom.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1480:a-kereszteny-roma-szakkollegiumi-halozat-megnyitojara&catid=104:velemeny
 

A "1788 - az emberi hívószám" - Adományvonal a Nem Adom Fel Alapítvány javára

Hívásonként és sms-enként száz forinttal támogatja az Óbudán épülő, fogyatékos fiatalok számára állandó lakhatást biztosító passzívház lakóotthon felépítését, aki az adomány vonalat hívjí, vagy sms-t küld.

A tavalyi Jobb velünk a világ! koncerten 16 millió forint gyűlt már össze az építkezésre, az idei koncert célja ismét a környezettudatos intézmény támogatása.

Ugyancsak ezt a célt szolgálja ai idei jótékonysági koncert,  2011. november 13-án a  Papp László Sportarénában. A rendezvény fellépői Hobo és bandája, az Ismerős Arcok, a Misztrál, Krizbai Teca és a Nemadomfel Együttes.


 

A SZABADSÁG ÁRA - kOLTAY GÁBOR FILMJE DURAY MIKLÓSRÓL


Kedves Barátaink, a szervezők nevében szeretettel hívunk minden érdeklődőt Koltay Gábor új filmjének - Duray Miklósról szóló alkotásának - bemutatójára, szeptember 19-én 19.00 órától Budapesten, az Uránia filmszínházban, a jegyigényt a kfilm@hu.internet.net email címre szeptember 10-ig kell jelezni!
 

Lovári nyelvtanfolyam:

Ingyenes Cigány nyelvoktatást indít a Kispesti Cigány Önkormányzat. Helyszín: Aranyház Cigány- Magyar kultur centrum(Kispest,Eötvös u 5).Jelentkezést a következő e-mail címre várjuk: aranyhaz@aranyhaz.eu
 

 

Szavazás

Szükség van-e az etnikai hovatartozás megvallására
Igen
Nem
Asztali nézet